About Us

“Pana” was created on April 2013 as o concept to tackle both creativity in the Architecture and Furniture Industry and having a social mission inside the enterprise by respecting people and nature. “Pana’s” work is divided in two fields’ projection and production. “Pana Studio” is the place where clients ideas come to life though a long process where the  psychological reading of the client’s needs gets integrated with the functionality and esthetic to bring together a sustainable, feasible and unique  project.

Pana Storytelling furniture” is the second pillar of Pana with a workshop where design meets reality, where the furniture design becomes a touchable furniture and ready to be delivered to the clients place. By using reclaimed wood, we don’t only help in protecting the nature but we also help in storing the originality and beauty that only natural wood can offer to a place. Thanks to the handwork by which our carpenters produce the furniture, our works are unique and curated to the smallest details. “Pana” has designed and furnished more than 300 bars, restaurants, offices, shops and houses since where all of this was just an idea.

Clients

Prices Won

Ideja me e mire e gjelber ne konkursin e realizuar nga "Partners Albania"

"Social Inovation Tournament" Cmimi i dyte per idete sociale inovatore ne rang europian

Change maker of the Year 2018 from Yunus Social Business

Ideja me e mire e gjelber ne konkursin rajonal e organizuar nga "Rockfeller Brother Fund"

Most promising social Enterprise in the Region #impact2018 Sipermarrja me premtuese ne rajon ne #impact2018

Fitues i Get in The Ring Tirana 2016

Team

Latest News

Mauris volutpat, libero fermentum malesuada vestibulum

Sed vel sodales quam. Nunc in urna sed libero eleifend tincidunt sit amet id nunc. Vivamus convallis hendrerit diam, vitae dictum odio hendrerit vitae. Nullam nec lacinia tortor, ut fringilla lorem. Vivamus ut enim hendrerit, finibus arcu ac, pellentesque neque. Morbi sagittis faucibus neque vel hendrerit. Pellentesque accumsan dolor et ultrices tincidunt. Mauris volutpat, libero…

Pellentesque – dignissim dui ac dolor convallis

Vestibulum sodales tempus enim, non feugiat lectus congue quis. Nam accumsan libero sed imperdiet egestas. Pellentesque libero ligula, imperdiet quis lectus eu, tincidunt pellentesque felis. Vestibulum sodales tempus enim, non feugiat lectus congue quis. Nam accumsan libero sed imperdiet egestas. Pellentesque libero ligula, imperdiet quis lectus eu, tincidunt pellentesque felis. Ut pretium risus sit amet nisi…

Yoga & health

Sed vel sodales quam. Nunc in urna sed libero eleifend tincidunt sit amet id nunc. Vivamus convallis hendrerit diam, vitae dictum odio hendrerit vitae. Nullam nec lacinia tortor, ut fringilla lorem. Vivamus ut enim hendrerit, finibus arcu ac, pellentesque neque. Morbi sagittis faucibus neque vel hendrerit. Pellentesque accumsan dolor et ultrices tincidunt. Mauris volutpat, libero…

Vestibulum sodales tempus enim

Vestibulum sodales tempus enim, non feugiat lectus congue quis. Nam accumsan libero sed imperdiet egestas. Pellentesque libero ligula, imperdiet quis lectus eu, tincidunt pellentesque felis. Vestibulum sodales tempus enim, non feugiat lectus congue quis. Nam accumsan libero sed imperdiet egestas. Pellentesque libero ligula, imperdiet quis lectus eu, tincidunt pellentesque felis. Ut pretium risus sit amet nisi…

Sharing-Blog

Nuk ka asnjë ambient shtëpiak i cili nuk i përshtatet ngrohtësisë, komfortit dhe finesës së  mobiljeve prej druri.Që nga tavolinat, karriget, kornizat e krevateve, raftet, sëndukët, bufetë , madje dhe stoli të ndryshme- kur përmendim avantazhet e mobiljeve prej druri nuk ekzagjerohemi. Më së shumti, druri ofron një kombinim unik të estetikës mjaft tërheqëse dhe integritetit strukturor të pashoq, të cilin materiale të tjera nuk e reflektojnë dot.