Friday, 13 March 2015 09:14

Human Rights made in Reclaimed Wood

Rate this item
(0 votes)

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj u vlerësua sot nga ambasada e Mbretërisë së Hollandës me simbolin e të Drejtave të Njeriut, me motivacionin “në respekt të përkushtimit
dhe kontributit të përditshëm në forcimin e pozitave të grupeve të ndryshme në nevojë dhe gjendjen e të drejtave të njeriut në Shqipëri”.

Në ceremoninë e organizuar në ambientet e MMSR-së, ishte i pranishëm ambasadori i Hollandës në Shqipëri, Martin de la Beij, i cili i dorëzoi ministrit Veliaj simbolin e të Drejtave të Njeriut.

Please read the full article HERE (Albanian)
Download the full article here in PDF format: DOWNLOAD